SVETLANA I NJEN MUŽ ZARAĐUJU VIŠE OD 1.000 EVRA MESEČNO, A NISU ZAPOSLENI! Gaje povrće koje rađa kao iz VODE (FOTO)

0

Mi se danas malo bavimo ekonomijom na balkanu koja je u sve goroj i goroj situaciji, posla skoro i da nema, a onaj ko radi mora da trpi poslodavce koji im uvek pričaju jednu te istu priču. “Jako je teško danas naći posao, i mi jedva isplaćujemo minimalac”. U 90% situacija svi šefovi govore ovu priču, i na taj način “mažu oči” svojim radnicima. 

Većina njih ima porodicu, račune, kredite, tako da moraju raditi bukvalno samo da pokriju te osnovne troškove. Međutim, oni mlađi ne žele da rade za 200 do 300 evra tako da odlaze iz zemlje, i na taj način zadaju jako veliki udarac za celu privredu. Zato Aleksandar Vučić radi sve što je u njegovooj moći ne bi li mlade ostavio u zemlji, a na dobrom je putu u poslednje vreme. 

Zato njegova priča o tome kako želi da svaki zaposleni u Srbiji ima najmanju platu od 1.000 evra itekako ima smisla. Sve je više onih koji ulažu u poljoprivredu, mada mlaadi beže od tog segmenta posla. Mi vam danas donosimo jedan super savet i to iz Srbije, a možda neki i krenu za ovim primerom i reše neke svoje životne probleme. Uzgoj kornišona u Srbiji jedna je od najprofitabilnijih delatnosti u poljoprivredi, ali se jako ko seti da krene sa tim poslom.

Pre nekoliko godina počela je njihova masovna proizvodnja, a ako želite da krenete sa ovim poslom treba vam samo voda i zemljište i volja za radom. Svetlana Novičić i njen suprug ove godine prvi put su posadili ovo povrće, a berba je u punom jeku. Kako kažu dnevno naberu i do 130 kilograma, a rastu bukvalno kao iz vode. 

Preporučujemo