Svekrva je odvela kod ginekologa: Kada su se vratile kući, PRESTRAVILA se prizorom koji je ugledala DOLE!

0

Ubrzo nakon što je ovo vidjela, otrčala je kod doktora nazad u ordinaciju nakon što je vidjela..

Jedna veoma mlada djevojka (19), živi sa roditeljima svog muža dok on radi u Njemačkoj, ali, između njih je nastao veliki problem. Svekrva je odlučila nju trudnu odvesti na pregled kod ginekologa, ali kasnije se desilo nešto zaprepastujuće.

Ona je svoju ispovijest odlučila podijeliti 2019. godine, a njezinu priču vam prenosimo u cijelosti.

– Moj muž radi u Nemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima. Venčali smo se prošle godine, sa samo 19 godina. Volimo se, ali naši roditelji nisu baš bili srećni, čak su pokušavali da nas rastave, ali na našu sreću brzo sam ostala trudna tako da smo se osigurali, tačnije barem sam tako mislila do danas – rekla je ona tada.

– U trećem sam mesecu trudnoće i danas me svekrva vodila na pregled kod nekog privatnog ginekologa. Moja prva poseta ginekologu uopšte i bio je toliko grub da sam nakon tog pregleda prokrvarila… (tamo dole). To sam primetila kada sam došla kući i toliko sam se uspaničila da sam se odmah vratila natrag i to sama. Utrčala sam u ordinaciju i sva zabrinuta ga upitala zbog čega krvarim, na što mi je taj ginekolog reklao da sam džaba dolazila i da sam mogla pitati i svekrvu zbog čega krvarim. Nakon toga mi je rekao da je moja beba sasvim u redu, da je to krvarenje sasvim normalno te da mi je to moja svekrva kao medicinska sestra mogla sve lepo da objasni – zaključila je ona.

Preporučujemo