SVE ŽENE BRAĆE ĐOKOVIĆ: Novakova prva ljubav srpska Džej Lo, Đorđe šetao megalepotice, o Markovoj aferi brujao svet!

0

Kada je u pitanju porodica najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića najčešće se pominju njegovi roditelji Dijana i Srđan a o braći se malo toga zna. Najstariji je Novak a tu su i Marko i najmlađi Đorđe koji se nedavno pojavio u ulozi direktora Srbija opena koji je održan u Beogradu i koji je osvojio ruski teniser Rubljov.

Danas sva tri brata uživaju u ljubavnoj harmoniji sa svojim partnerkama ali su ponekad na ovom planu imali i burnu prošlost. Naime braća su zbog  Novakove popularnosti uvijek bili meta djevojaka i mediji su ih povezivali sa mnogim damama i nije tajna da su sva trojica bili veliki zavodnici. Za neke njihove veze iz prošlosti postoje dookazi ali je bio i dosta priča i špekulacija kao i  tračeva koje su u Novakovom slučaju dovodili i do krize u braku sa Jelenom.

Kako mnogi smatraju najatraktivniji od braće je najmlađi Đorđe  koji je već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi sa Saškom Veselinov  sa kojom je počeo i zajedno da živi i koja je stalni gost na svim porodičnim proslavama. Prije veze sa Saškom njega su mediji povezivali sa Teodorom Džahverović ali to nikada nije zvanično potvrđeno.

Ono što se zna je da je on bio pet godina u vezi sa Tijanom Ralić i na društvenim mrežama se u to vrijeme mogao pronaći veliki broj njihovih zajedničkih fotki. Tijana je tada studirala u Milanu i živjela je između ovog grada i Beograda. Prije nje a nakon završetka srednje škole Đorđe se zabavljao sa kćerkom poznatog fudbalera Vlade Stošića Anastasijom a nakon njihovog raskida ona se preselila u Solun zbog studija. Ostatak pročitajte ovdje.