SVE LJUBAVI KATARINE GRUJIĆ: Manekeni, biznismeni i sportisti nisu odoleli njenom šarmu! Pre Gobeljića, volela je njih!

0

Vjenčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića je bila glavna vijest u srpskim medijima prethodnih dana pa smo tako imali priliku sa saznamo sve detalje od cijene njene vječanice do sastava torte koja je bila na deset spratova.

Prije nego je upoznala Marka pjevačica je imala buran ljubavni život a za njega se udala u tajnosti prošle godine ali zbog pandemije nisu mogli da naprave veliku svadbu kakvu su željeli pa su to uradili sada. Prije svadbe se Katarina oglasila u medijima i rekla da je svi pitaju da li ima tremu a ona im samo kaže da je Marko njen pa njen i da se nada da će sve biit onako kako su planirali i zamislili.

Kada je njihova veza postala ozbiljna ona je objasnila čime je poznati fudbaler privukao i rekla je da joj se najviše dopada njegov karakter i njegova ličnost. Kada se tek  predstavila javnosti u Zvezdama Granda pričalo se da je počela i vezu sa Vladicom Jovanovićem ali ga je navodno i prevarila kada je nakon muzičkog takmičenja otišla u rijaliti 2013. godine i to sa Borisom Stamenkovićem koji je bivši maneken.

Sa Borisom je bila u vezi godinu i po dana a on je poslije javno priznao da mu je raskid sa njom jako teško pao i da misli kako je Kaća dobra i fina djevojka. Ubrzo nakon Borisa Katarina je uplovila u vezu sa Nemanjom Buhom i tvrdila je da je sa njim veoma sretna a pričalo se i da planiraju zajednički živbot i on je čak počeo i da pravi kuću u okolini Beograda ali su nakon dvije godine prekinuli. Ostatak pročitajte ovdje.