Nedavni nastupi Jelene Karleuše izazvali su interes javnosti zbog svoje specifičnosti u odnosu na njene prijašnje javne istupe. Ona je prošlog tjedna nakon petogodišnjeg izbivanja gostovala na televiziji Pink u emisiji političke tematike. Unatoč njenoj reputaciji da govori ono što misli i da je otporna na vanjske faktore i mišljenja drugih ljudi, njeno pojavljivanje u showu promijenilo ju je i to na način koji nismo očekivali.

Jučer se još jednom pojavila na sastanku koji je organizirala vladajuća stranka, a trenutno je na meti klevetnika koji iznose svoje kritike. Tjedan prije toga oglasila se na Instagramu kako bi se suprotstavila brojnim prijetnjama i uvredljivim komentarima koji su joj upućeni. Priznala je da je razočarana, ne samo kao žena i majka, već i kao građanka svoje zemlje.

“Cjelokupnost mojih misli o ovom pitanju je iznesena. Zaključno, sramota je i za one koji aktivno kritiziraju i za one koji ostaju neuključeni i samo promatraju. Nemam namjeru nastaviti ovu raspravu niti prihvatiti daljnje javne osude. Osim toga, razmišljam o otkazivanju svog nadolazećeg albuma “Alfa”, koji je prvotno trebao biti objavljen u mjesecu augustu ove godine.” – izjavila je Jelena.

Kako je istakla u nastavku, bila je uzbuđenja zbog njenog novog albuma, međutim, ova odluka je na neki način odraz njenih emocija koje veoma teško može opisati. “Animozitet koji je prisutan u Srbiji ostavio me duboko razočarano, ne samo kao ljudsko biće, već i kao majku i ženu.” – dodala je u nastavku. Na već spomenutoj društvenoj mreži izrazila je zahvalnost svojim kolegama što nisu sudjelovali u činu linča usmjerenog prema njoj.

Podsjetimo, Jelena Karleuša najavila je da će na svoj rođendan izdati album, što je i posljednja izjava koju je dala po tom pitanju. Njeni obožavatelji već nekoliko godina željno iščekuju ovo izdanje, a posebno se vesele novim hitovima koji će napokon biti objavljeni ovog ljeta. Valja napomenuti da Jelenin suprug Duško opet neće pružiti nikakvu podršku za ovaj album te će ostati odsutan iz čitavog procesa.

Preporučujemo