“SVE JE LAGALA!” Puštena iz bolnice, ali ko da dođe po nju?! : Posljednje dane provela sama.. – ZAR TE NIJE VIŠE SRAMOTA?! (FOTO)

0

Medicinska sestra a i pobjednica programa “Nikad nije kasno” – Zorica Erić se nedavno obratila putem društvene mreže- Željela je svima ispričati “priču o jednoj baki”, ali niko nije znao da će to uključivati i Anu Korač.

Navodno, Anina baka Milja Korač je svoje posljednje dane života provela sama, a niko je nije posjećivao niti zvao. Zorica je odlučila podijeliti story u kojem je tvrdila da Ana uopšte nije posjećivala svoju baku niti se usudila da je nazove, a bila je na samrti.

Ispričat ću vam “priču o jednoj baki”, ona je bila pacijent na odjeljenju u kojem sam ja radila. Bila je simpatična i vesela, skoro svakoj medicinskoj sestri je sa ponosom pričala da je ona baka Ane Korač. Ma hvalila ju je i pričala sve najljepše. – započela je Erićka.

Svaka baka će pohvaliti svoje unuče, ali nakon što je bila otpuštena iz bolnice niko se nije usudio doći po nju. Kasnije je doživjela moždani udar, tako joj se oduzela desna strana tijela. Poslije par dana, jadna baka je preminula. Dok njena unuka tužnim storijem i skrhama bolom ide na Kopaonik kako bi se lijepo provela sa Sorajom. – rekla je Zorica pa dodala:

Ne dajte da vam svako bude idol, odakle im dolaze ideje za finansiranje, da porijeklo nije važno, da oni koji su vas odgajali nisu dostojni vašeg dolaska jer ste sad slavni i bolesni u mozak.

Preporučujemo