Sve javno rekla: Oliveri Kovačević zagorčan život, u sve umešan Željko Mitrović!

0

Jedna od poznatijih novinarki i voditeljki u Srbiji je Olivera Kovačević koja radi na državnoj televiziji i koja je ovih dana postala jako popularna zbog video snimka koji kruži društvenim mrežama i u kojem ona navodno razgovara sa Željkom Mitrovićem vlasnikom televizije Pink.

Radi se o namontiranom videu koji navodno prikazuje inetrvju koji je obavila glavna odgovorna urednica zabavnog programa na RTS-u sa vlasnikom Pink media grupe Mitorvićem a cijela situacija je prilično neprijatna za Oliveru pa se o cijelom slučaju oglasila i televizijska kuća za koju radi.

U saopštenju koje je izdala RTS kaže se da je javnost grubo prevarena ovim video snimkom i da je u svrhu obmane iskorišteno ne samo ime njihove voditeljice i njene autorske emisije nego i logo državne televizije pa čak i dizajnersko riješenje portala RTS. U saopštenju stoji još: “Radio-televizija Srbije ovim putem obaveštava građane da ni na koji način ni ova ustanova ni njeno uredništvo ne stoje iza ovakvih i sličnih pokušaja prevare građana Srbije, kao i da će odmah biti pokrenuti sviraspoloživi postupci radi procesuiranja odgovornih i uklanjanja ovog prevarnog sadržaja.”

O cijelom slučaju se Željko Mitrović nije oglašavao a mnogi misle da on vjeruje u onu poslovicu i da je loša reklama ipak reklama i da mu ovo neće naškoditi. Ollivera koja ima 54 godine svoj posao ali i ugled, puno ozbiljnije shvata pa je zato i njena matična kuća odmah reagovala na ovaj video snimak. Ona je nakon dvadeset godina rada u raznim informativnim emisijama postala i glavna i odgovorna urednica i svoj posao shvata jako ozbiljno.