“Sve će da pukne kao balon”: Srpski astrolog izneo PREDVIĐANJA, evo KAKAV HAOS USKORO čeka svet!

0

Posljednjih nekoliko godina neće biti u svjetskoj istoriji upamćene kao dobre jer smo imali pandemiju korona virusa koja je trajala preko dvije godine i odnijela veliki broj života a zbog epidemioloških mjera koje su bile na snazi naš način života i navike su se u potpunosti promijenile.

I baš kada su medicinski stručnjaci počeli govoriti kako korona prelazi u endemsku bolest  i najavli kraj pandemije došlo je do rata u Ukrajini koji još uvijek traje i koji prijeti da se prelije i na ostale zemlje i preraste u svjetski sukob u kojem bi se sasvim sigurno koristilo i nukelarno oružje.

O ovm pitanju svoje mišljenje svaki dan daju razni stručnjaci i ekonomski i vojni analitičari ali i astrolozi a jedan od njih je i Dušan Veličković koji je istako bojazan da bi moglo doći i do korištenja biohemisjkog naoružanja. On je rekao kako 10. maja počinje retrogardni Merkur koji najviše utiče na osobe koje us rođene kao  Vodolije, Bikove, Blizance, Ovnovi i Ribe i koje moraju biti posebno oprezne.

Ovaj astrolog je istakao kako će se 18. maja dogoditi konjukcija Marsa i Neptuna koja može izazvati haos na planetarnom nivou. Tu je najveća bojazan od upotrebe biohemisjkog naoružanja a na ličnom planu je moguće trovanje hranom ili pićem pa čak i lijekovima. Na 21. maj dolazi do konjukcije Sunca i Merkura i ona će proći u znaku vladara koji moraju da se sretnu. On je ubijeđen da će sve da pukne kao balon za dvadsesetak dana, ali krajem maja nas čeka fantastičan period koji je sjajan za nove početke.