Showbizz

Svaki dan plače zbog njega: Džej mnogo strahuje za zdravlje svog unuka: Evo šta se desilo!

Jedan zasigurno od najpoznatijih pjevača folk muzike je Džej Ramadanovski koji je redovno od početka svoje karijere pa do sada punio sale i klubove.

U zadnje vrijeme on se udaljio od nastupa, jer ima zdravstvenih problema, a i nije mlad kao nekada pa je sada sve mnogo teže.
Ali sigurno je to da je Džej i dalje jako poznat i da se njegove sve pjesme pjevaju svugdje u regiji.


Već par godina Džej zajendo sa svojom kćerkom Marijom provodi ljetne dane u Budvi, međutim u zadnje vrijeme on se nalazi u napetoj situaciji zbog zdravstvenog stanja u kojem se nalazi njegov unuk.

Kako se saznaje Džej je zajedno sa svojom najstarijom kčerkom Anom koja je supruga Adila trebao da ide na odmor, međutim prije nego što su krenuli njen sin se razbolio zbog čega nije mogao da ide na putovanje i to je Džeja vidno razočaralo pa je čak i u nekim trenutcima bio i depresivan.


Naime dječak je u vrtiću pokupi neki virus koji se još pogoršao kada su bili u Turskoj, i zbog tog razloga su odustali od putovanja za Budvu i ostali su u Beogradu.
Džej je rekao da se ne može nikako opustiti i uživati u svom odmoru dok ne dobije informaciju da je njegovom unuku bolje.

Kada su ga pitali za odnos između njega i Adila, rekao je da je sve uredu i da mu je jeidno bitno da se njiih dovje dobro slažu i da sa njim može da razgovara ko god hoće i da nema namjeru da trči za nikim.

Oglasi – Advertisement