“Svaka majka u Srbiji bi me poželela za snajku..” OVO je Tara najlepša Srpkinja.. Potrošila je čak 140 prosečnih plata da IZGLEDA PRELEPO! I to nije sve…

0

Mi danas malo govorimo o plastičnim “lepoticama”, koje su definitivno preplavile sve društvene mreže. Jednostavno pojam starleta je postao na ovim prostorima postao popularan pre nekih 15 godina, kada su i krenuli prvi rijaliti programi. Javnost je tada upoznala neke devojke koje su imale neke plastične operacije na sebi, a forsirale su skup način života. 

Srbija je tada upoznala Staniju Dobrojević, koja je preko noći postala popularna. Poznati srpski fudbaleri su se otimali za nju, a jedan Adem Ljajić joj je za par meseci veze kupio stan u Novom Sadu. Kada su obične devojke videle kako je to lep ćivot, sve su odjednom krenule da se lože na taj stil života, ali jednostavno nije svako imao toliko puno novca da uložui na sebe. 

Samo neke od njih su uspele u svome naumu, a najžalosnije od svega je to, što je veliki btroj tinejdžerki u Srbiji želeo da postane Tijana Ajfon ili Sandra Afrika. Međutim, mi danas govorimo o devojkama koje se definitivno upropaste sa plastičnim operacijama, ajedna od njih je i Tara Mekhojni, koja je sa Novoog Zelanda, ali joj je majka iz Srbije, tako da ima srpske korene. 

Ona je uradila preko 200 korekcija na svome licu i telu, i nema nameru da stane na tome, jer kako kaže uvek može da lepše izgleda. Kada pogledamo malo bolje njene fotke, da li je ona ipak malo preterala? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučujemo