Novo

Svadba koja će se pamtiti ZAUVEK! Mlada napravila HAOS: Pretukla goste na sred livade: ALI to nije najgore, šta je napravila(VIDEO)

Vjenčanje je za svaku djevojku i više nego najljepši čin koji može doživjeti. One za razliku od muškaraca sanjaju bijelu vjenčanicu i kako će jednog dana stati pred oltar sa muškarcem svoga života. Međutim, neke djevojke nemaju sreće da se ikada udaju, dok imamo i one kojima sve krene po zlu.

Kako god da okrenete neke stvari krenu po zlu i one se jednostavno ne mogu kontrolisati. Od sudbine se ne može pobjeći ni da želite, a jednu takvu priču vam donosimo u nastavku današnjega članka. Ovdje nija mlada napravila problme, nego su prvo dvije prije počele da se svađaju, da bi se krenule tući, a onda su u cijelu priču se umiješale i druge žene sa svadbe.

Nastao je haos, a cijeli incident se premjestio na obližnju livadu. U najboljem kadru se vidi kako jedba djevojka leži u nesvijesti od alkohola, dok u drugom kadru mlada u vjenčanici udara drugu djevojku. Video možete pogledati ovdje

Oglasi – Advertisement