Suzana Jovanović iza sebe ima propali BRAK: Udala se sa 18 godina, a evo kako se UPOZNALA sa Popovićem!

0

Brak između Saše Popvića i Suzane Jovanović važi za jedan od najskladnijih na srpskoj estradi a zajedno su dvadeset godina. Poznato je i da je Suzana prije Saše već bila u braku u kojem je dobila i sina kojeg je Saša prihvatio kao svog.

Suzana se prvi put udala kada je imala samo 18 godina i ubrzo je rodila i Danijela ali su ona i suprug shvatili da nisu jedno za drugo pa su se razišli. Sašu je upoznala na snimanju spota za svoju pjesmu a pošto mu je ona odmah zapala za oko on je odmah sledeći dan otišao u retoran u kojem je Suzana nastupala i naručivao pjesmu za pjesmom da bi joj na kraju ostavio i svoj broj telefona.

Suzana je jednom prilikom pričala o svojim muževima i rekla kako je njen prvi brak bio prava smijurija jer su se vjenčali nakon samo tri mjeseca poznanstva. Ono što joj je najljepše iz tog braka je njen sin Danijel za kojeg kaže da je prepametan i prelijep. Suzana je rekla da joj je upravo zbog toga brak sa Sašom kao prvi jer tek kada sa nekim provedete više od dvije decenije znate da je to prava ljubav.

Njoj kao majci je uvijek bilo važno to što Saša nikada nije razdvajao Danijela i njihovu zajedničku kćerku Danijelu i uviek se prema njemu ponašao kao da mu je rođeni otac. Njihova veza je počela kada je Saša odvezao Suzanu u Jagodinu gdje je imala nastup i kada su tamo stigli poljubio je u obraz i to je bio početak jedne velike ljubavi koja traje i dan danas. Ubrzo se Suzana zajedno sa svojim sinom uselila u Sašinu vilu na Bežanijskoj kosi a vjenčali su se 1997. godine.