Zlatan Ibrahimović trenutno je u mirnoj fazi svoje mirovine. Svoje novostečeno slobodno vrijeme koristi kako bi se usredotočio na svoju voljenu obitelj i prepustio se trenucima dokolice bez ikakvih obaveza. Tijekom ljetne sezone javnost je mogla vidjeti kako cijenjeni sportaš uz svoju obitelj istražuje očaravajuće krajolike Pariza, putuje slikovitom Azurnom obalom i zaustavlja se u sofisticiranom gradu Saint Tropezu.

Značajka koja je vrijedna pažnje ovog sadašnjeg doba je duboka veza koju je Zlatan Ibrahimović nedavno pokazao sa svojom suprugom. Nepopustljiva privrženost para je jasna i služi kao dokaz da među njima nema sukoba ili podjela. Nedavna fotografija, snimljena u živopisnom gradu Milanu, koji ima posebno mjesto u srcima ovog para, prikazuje poznatog nogometaša u opuštenom stanju, u društvu svoje šarmantne švedske partnerice.

Paparazzi su vješto uhvatili veselje koje zrači iz para, no njihove su fotografije otkrile i nekoliko intrigantnih pojedinosti koje vrijedi istaknuti. Unatoč tome što je stekla značajnu slavu i bogatstvo prije udaje za poznatog sportaša, Helen je ostala skromna u svojim krojevskim preferencijama, odlučivši se za skromnu kombinaciju traperica i jednostavne bluze za ovaj događaj.

Dok je također zadržala svoju sofisticiranost, gospođa Seger je u svoj ansambl ugradila luksuzne elemente. Primjerice, okitila se nakitom u vrijednosti od nevjerojatnih 75.000 dolara, čime je istaknula svoju gracioznost i smisao za modu. Vidljivo je da je prepoznala težinu događaja, jer je nosila dvije torbe kako bi upotpunila svoj chic izgled. I kao dama i kao majka Zlatanove djece, zaslužuje sve što želi i više od toga, pogotovo kada je Zlatan i više nego sposoban to pružiti. Bez obzira na to, gospođa Seger također je uspješna poslovna žena.

Preporučujemo