Nedeljko Bajić Baja, renomirani pop-folk pjevač, porijeklom je iz okoline Jajca u Bosni i Hercegovini. Odrastao je u skromnim okolnostima, a odgajala ga je majka uz njegove dvije sestre i dva brata, bez prisustva očinske figure. Vrijedi napomenuti da je u njegovoj prošlosti i malo poznati brak sa markantnom plavušom, koji je prošao nezapaženo u javnosti. Odlukom o nastavku glazbene karijere odlazi u Novi Sad, gdje je 1992. godine predstavio svoj debitantski album.

Izdanje pomenutog albuma izbacilo ga je u središte pozornosti, posluživši kao katalizator za njegovo glazbeno putovanje. Svojim jedinstvenim vokalnim stilom i zadivljujućom pojavnošću na pozornici, pjevač dosljedno hipnotizira svoju publiku. Održavajući auru tajnovitosti oko svog osobnog života, suzdržava se od otkrivanja bilo kakvih intimnih detalja medijima.

Zbog nedostatka informacija o njegovim emotivnim susretima i prethodnim ljubavnim vezama, malo se zna o njegovom osobnom životu. Ostaje misterij da je on zapravo oženjen muškarac. No, vjenčao se s izrazito atraktivnom plavušom koja se svojedobno pojavila u glazbenom spotu. Tako su se putevi Nedeljka i Ivane ukrstili, navodno tijekom snimanja spota za pjesmu “Mokri do gole kože”. Kako prenose mediji, njihova je povezanost bila trenutna, a kako je vrijeme odmicalo, njihova je veza postajala sve jača dok nisu donijeli odluku da je učvrste kroz instituciju braka. Tijekom svoje veze bili su blagoslovljeni s dvoje djece, sinom i kćeri.

U TAJNOSTI SU SE I VJENČALI I RAZVELI: Nedeljko Bajić Baja ludo je volio 19  godina mlađu ženu - Express

Tijekom cijele godine u medijima su kružile razne napise o pjevačicinom navodnom prekidu s Ivanom, no istinitost tih napisa nikada nije potvrđena. Kada su je ispitivali o njihovom privatnom životu, pjevačica je nedavno govorila o toj temi s bezbrižnim držanjem tijekom intervjua u talk showu, priznajući poteškoće u održavanju privatnosti u području pop glazbe. Šuškalo se da je nakon raspada braka skrbništvo nad njihovim djetetom dobila Ivana te su njih dvoje uspjeli održati prijateljski odnos. Kako dijete može ostati skriveno? Moj sin Marko uskoro slavi drugi rođendan, a za nekoliko dana dočekat ćemo radosno našu kćer Milicu. Vrijedno je spomenuti da je znatna količina informacija o mom životu prenesena iz drugih izvora.

Preporučujemo