SUPRUGA MILANA KALINIĆA PROGOVORILA O NJEGOVOM NEVERSTVU: Ovo je mnoge šokiralo!

0

Milan Kalinić je poznati voditelj i glumac koji se u posljednje vrijeme povukao iz javnosti i vrlo rijetko imamo priliku da ga vidimo na malim ekranima. On je već dugi niz godina u braku sa svojom suprugom Sandrom koja se nikada nije eksponirala ni bila dio javnog života jer joj to ne prija.

Ovaj par koji važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni je nedavno proslvio 16 godina braka  i Milan kaže kako je sretan čovjek i da ne bi promijenio nijednu sekundu koju je proveo sa svojom lijepom ženom. On je priznao i da je pretjerano ljubomoran i da mu smeta kada neko pređe granicu dobroh ukusa i vaspitanja. Međuitm svjestan je da je njegova žena zgodna i lijepa i gdje god da se pojave ona je ili najljepša ili u top tri i to njemu i imponuje.

Milan je priznao da i on kao i svaki drugi muškarac reaguje na neku zgodnu ženu ali na kulturan način a otkrio je da to radi i pred suprugom a često se desi i da zajedno komentarišu neku osobu. Naravno sve u granicama proistojnosti i na kulturan način jer bi bilo licemjerno da se pravimo da nismo primjetili nečiju ljepotu jer je to tek razlog za sumnju.

Sandra je sa druge strane rekla da je i u njihovom braku kao i u svakom drugom bilo teških trenutaka i da su oboje prešli preko mnogih stvari da bi ostali zajedno. Njen muž se bavi takvim poslom da je uvijek na meti i žene se otimaju da budu u njegovom društvu jer je šarmantan i zabavan. Njih dvoje su prvo bili prijatelji da bi onda ušli u vezu koja je trajala godinu i po a nakon toga su se vjenčali.

 

Preporučujemo