Supruga Branka Kockice iznenada nas je napustila, a svi je znate! Pogledajte kako izgleda slavna dama za kojom pati (FOTO)

0

Kada pomislimo o domaćim pjevačima i glumcima, uvijek nam misli idu na one koji su u žiži javnosti i nikada ne bismo pomislili na one koji zabavljaju malu djecu. Jedan od najpoznatijih glumaca i muzičara ovog karaktera je definitivno Branko Kockica koji je i danas jako posvećen svom plemenitom poslu.

Ono što je njega uvijek pokretalo je njegova supruga Slobodanka Aleksić koju su svi zvali Caca i s kojom se konstantno svađao, ali u pozitivnom kontekstu. Oni su bili u braku pedeset godina, a zabavljali se godinama prije toga i upoznali su se kroz svađu koja ih je vezala cijeli život. Te svađe naravno nisu bile negativne u većini slučajeva, nego su voljeli da se prepiru i to je mnogim prijateljima i poznanicima bilo zabavno jer su baš pristajali jedno drugom. Otkako je Caca preminula, Branko se skroz okrenuo njihovom zajedničkom pozorištu za djecu po imenu “Puž” gdje je Caca bila režiser.

Otkrio je da je njegov najveći neprijatelj u životu dosada i da je uvijek kao mali kukao kad bi mu bilo dosadno. Smatra da je Caca upravo ta koja je odnijela svu dosadu iz njegovog života i to naročito sa svojom energijom koja mu je baš pristajala.

Toliko je volio svoju ženu koja mu je bila pokretačka snaga da je razmišljao da u početku sebe nazove Branislav Caca, ali to je ideja koja nije zaživjela. Pozorište “Puž” kojem je Branko i danas posvećen i koje je osnovao sa Cacom je jako pozitivan projekat koji je sigurno mnoge nasmijao.