SUKOB SANJE KUŽET I DIKRETORA GRANDA – REŽIJA IH RAZDVOJILA: Uvredio je PRIVATNO, ona pobesnela! (FOTO)

0

Reality show emisije i pjevačka takmičenja su najgledanija na našim prostorima, iako je činjenica da ove emisije ne nude ništa osim plitke zanimacije koja uključuje mnogo provokacija, uvreda i upitnog ponašnja. “Zvezde Granda” se inače više fokusiraju na svađe članova žirija nego na takmičare pa se da pretpostaviti ko tu profitira.

Saša Popović, vođa cijelog projekta i osnivač narodnjačke diskografske kuće Grand je jedan od ključnih članova žirija ali je nedavno upao u belaj ne sa takmičarem ili članom žirija, već sa slavnom voditeljicom Sanjom Kužet. Naime, njegovi neprimjereni komentari su doveli do toga da ispadne blesav u vlastitoj emisiji. Kužet se pojavila u haljini koja joj je naročito lijepo stojala, a to je Popović jednostavno morao da komentariše. Prvo je išao na zezanciju sa pitanjem koje se moglo interpretirati kao da se odnosi na broj ljubavnih partnera, a ne na broj kreatora odjeće. Ona je to lagano odbila da bi on krenuo još jače.

Do te mjere je njihov sukob eskalirao da su se i ostali članovi i članice žirija uključili sa pjesmom “Šaram” kojom se naslutilo da Sanja Kužet vara muža, a Popović je još više ulja dodao na tu vatru i apsolutno isprovocirao slavnu voditeljicu Sanju.

Ona je odlučila da mu baš odbrusi tako što se pohvalila svojom idealnom poslovnom ali i privatnom situacijom, pa je režija ugasila Popovićev mikrofon na što je Kužet rekla da je to 1:0 za nju, a Marija Šerifović i Bosanac su Popoviću rekli da ga je apsolutno izdominirala u ovoj blesavoj prepirci.

 

 

 

Preporučujemo