Svi ljubitelji tenisa ovih dana uživaju prateći mečeve koji se održavaju na Vimbldonu koji je i najstariji turnir i za mnoge igrače jedan od najvažnijih Grend slem turnira uopšte. Najveći favorit je najbolji teniser na svijetu Novak Đoković koji je zbog svoje odluke da se ne vakciniše izgubio veliki broj bodova i onemogućeno mu je da igra na dosta turnira i trenutno je treći na ATP listi a on u Vimnldonu brani prošlogodišnju titulu.

O njegovom privatnom životu se zna dosta a nejgova supruga Jelena je puno drugačija od većine supruga poznatih sportista. Jelena je  potpuno prirodna, nikada nije radila nijednu platičnu operaciju i jako je skromna i kada je u pitanju njena garderoba i mnoge je šokirala izjavom da jedne farmerice nosi i po deset godina.

Njoj materijalne stvari ne znače ništa i kako je sama izjavila mnogi misle da treba samo da uživa i da troši novac kojeg imaju u izobilju ali ona želi da uči i da se razvija kao ličnost i radi na tome, a skupe krpice i lukuz je ne interesuju. Iako Novak jako cijeni skromnost svoje supruge ponekad mu i smeta što ona ne dozvoljava da joj ispuni neke snove ili da joj pokloni neki skupi poklon bar kada su u pitanju godišnjice i rođendani.

Jelena je poznata i po tome da ne koristi ni skupe parfeme i kozmetiku te da se disktretno našminka samo kada su neke posebne prilike u pitanju. Nikada se nije na društvenim mrežama pohvalila nekim skupocjenim poklonom koji je dobila od svog muža a iako i Novakova majka Dijana podržava svog sina po ovom pitanju Jelena ne želi ni da čuje za skupe poklone.

Preporučujemo