Sudbina jedne bake (65) RASPLAKALA region: “Čekam da me se djeca moja sjete..” – Na rođendan doživjela veliko RAZOČARENJE!

0

Naime, ova baka se suočila sa jednom bolnom i poražavajućom činjenicom, a njezino iskustvo treba svima da posluži kao jedan primjer..

– Imam 65 godina i živim sama, a imam inače dvoje djece – sin i kćerka, koji imaju svoje živote daleko odavde.. Ne zovem ih, već čekam da se oni mene sami sjete, ali to se rijetko kad desi. I ove godine su mi zaboravili na rođendan, ali ne zamjerim im..

Štaviše, prema riječima ove bake, ona ih razumije jer je i ona sama bila “isfrustrirana” u njihovim godinama, brineći se kako da ih pravilno odgoji. Uspjela ih je školovati i napraviti dobre ljude od njih, ali joj je žao zbog sve te nervoze – samo zato što sada sjedi sama u četiri zida i čeka na jedan običan poziv čestitke..

– A vama neka je Bog na pomoći, da vam se ne desi ista sudbina kakva je mene zadesila.. Nadam se da vas djeca neće zaboraviti uprkos svemu što ste učinili za njih, baš kao moji mene.. Na kraju će vam proći sve kroz glavu, svaka situacija u kojoj ste pogriješili sa majkom.. Ona se ne smije zaboraviti tako lako, ali neka, dok sam živa bit ću tu uz vas, bez obzira na sve… – zaključila je bakica.

Preporučujemo