Stvari iz prošlosti su stale između njih! Otkriveno kakav zapravo odnos Lazar Ristovski ima sa snajom, poznatom glumicom! (FOTO)

0

Beograd je uvijek bio metropola i jedan od kulturalnih centara bivše države, pa i danas ima jaku ulogu u svemu tome unatoč vremenima. U doba Jugoslavije su muzičari, glumci, režiseri, pisci i drugi činili jedan sloj društva koji je stvarao nevjerovatnu umjetnost širom Beograda i bivše države i svi se znaju iz tog perioda.

Ovo nisu ni slutili Petar i Teodora Ristovski, slavni glumački i režiserski par koji je već dugo u braku. Imaju sina i mnogo se vole, ali nisu ni slutili da se njihovi slavni roditelji poznaju još iz svojih mladih dana i početaka karijere stvaranja beogradske umjetnosti. Petrovi roditelji su slavni glumci Lazar i Danica Ristovski, a Teodorini glumica Draga Živanović iz kultnog novovalskog filma “Davitelj protiv davitelja” i muzičar Tešman Živanović. Teodora je trenutno miljenica mnogih zbog uloga u serijama “Igra sudbine” i “Drim tim”, ali ona nije ni slutila da njeni roditelji znaju Petrove roditelje.

Danca, Lazar i Draga su svi bili studenti glume na Akademiji, ali u različitim klasama, dok je Tešman svirao u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo” i u Daničinoj predstavi “Svakodnevno pozorište”. Danica i Draga su se jednom srele kod Doma omladine, godinu prije braka Petra i Teodore i ispričale se.

Nisu ni slutile da će godinu nakon toga na kafu ići kao majke bračnog para koji će ih potom i porodično vezati. Teodora je dodala i da su imali krasno vjenčanje na splavu koje nikad neće zaboraviti jer je bilo apsolutno ludo i niko joj ne bi vjerovao šta se sve izdešavalo.