Novo

Stručnjaci otkrili: GLEDANJE TELEVIZIJE IZAZIVA MOŽDANE HEMOROIDE – Javnost zgrožena, nije ni čudo što smo gluplji nego prije

Norveški doktori i naučnici upozoravaju na sve rašireniju pojavu novog oboljenja koje je direktna posljedica stresa i psiholoških pritisaka koje uzrokuje izlaganje televizijskom programu i propagandi.

Dakle, prije nego što uključite svoj TV – čujte i počujte.

Meet The Marseille Fan Who Breaks His TV Whenever They Lose ...

Moždani hemoroidi, kako su ih dijagnostifikovali neurolozi, već su uzeli maha u Italiji, Bugarskoj i Hrvatskoj, a uskoro će desetkovati i Srbiju. Na ovu “boljku” niko nije imun jer su u posljednjih nekoliko godina mediji postali nemilosrdni u svojoj propagandnoj mašineriji, pa vrijeđajući inteligenciju i zdrav razum ljudskog roda, izazivaju ovo oboljenje čiji je jedini lijek izbjegavanje izlaganja televizijskom programu.

“Trenutno otkrivamo da su mnogi slučajevi dijagnostifikovani kao moždane hemoragije, tu – mori ili aneurizme krvnih sudova, zapravo bili tzv. moždani “hemoroidi”, kaže doktor Karl Lavrenson.

“Oboljenje uzrokuje slabljenje moždanih membrana tako da se uvećano moždano tkivo širi u šupljine u lobanji, kao što su očna i ušna. Fiziološke promjene koje se javljaju kod ove bolesti su identične sa promjenama koje izaziva oboljenje probavnog trakta. Lijeka nema.” 

Multiphysics simulation charts the migration of harmful proteins ...

Podsjetimo se da je “Zona sumraka” prije šest godina pisala o trgovcu Petru iz Bečeja koji se tokom gledanja emisije “Trenutak istine” transformisao u konja. Nauka i religija su bile bespomoćne da ga spasu.

Stručnjaci su utvrdili da na razvoj moždanih hemoroida najbrže utiče intenzivno gledanje rijaliti emisija, te turskih i indijskih serija. Ljudi, budite oprezni.

Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i preuzet je sa stranice “Zona sumraka”

Oglasi – Advertisement