“STRPAĆU TE U ZATVOR!” Svi pričaju o Cecinom udaru na Bosančevu ćerku… ŠOK!

0

Prethodnu noć je obiježila rasprava između Cece Ražnatović i Bosanca, u najgledanijoj emisiji Zvezde Granda. Bosanac je istakao da je Marija Šerifović “pjevačina”, a Ceca “popularna pjevačica o kojo se može diskutovati”, tako da ju je tu uvrijedio.

Ceca nije željela ostati dužna, pa je udarila na njegovu kćerku Džidžu: “Marija je pjevačina a Ceca samo popularna pjevačica”, pa je Ceca pitala “Kad si tako dobar producent, zašto nisi od kćerke napravio zvijezdu, trebao si zar ne?” Bosanac joj je odbrusio da nije imala dobrog sponzora, pa se fokusirala na fakultet.

Njegova kćerka je na putu da izdradi dobru karijeru, a jednom se pojavila u Zvezdama Granda ali ne sa baš lijepim uspjehom.  Džidža je izjavila “Strpat ću te u zatvor”. I mislim se ko sve daje sebe za pravo da izgovara moje ime. Nemam nikakve veze sa tvojim ocem kao ni You Tube kanalom. Izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku, jer dobar dio svog vremena provodim sa tvojim ocem, jer od njega nisi pokupila ni trunku vaspitanja.

Preporučujemo