STROGO ČUVANA TAJNA VEĆ 17 GODINA! Ovaj potez Željka Joksimovića KOŠTAO ga je POBJEDENA EUROVZIJI 2004. godine? SVI U ŠOKU!

0

I sami ste mogli shvatiti po naslovu o čemu se radi u današnjem članku, a naime riječ je o jednoj interesantnoj izjavi koju je dao Saša Mirković, a odnosi se na plasman pjevača Željka Joksimovića na Eurovziji koja je održana 2004. godine. On je otkrio zbog čega smatra da je Željku izmaklo prvo mjesto na Euroviziji.

Srbija se te godine vratila na Eurovziji, a njen predstavnik je bio pjevač Željko Joksimović koji je napravio nevjerovatan uspjeh sa pjesmom “Lane moje”. Ovo takmičenje se održavalo u Istanbulu, i on je zajedno sa svojom ekipom zauzeo druge mjesto, i tako donio najveći uspjeh Srbiji, prije nego je Marija Šerifović pobijedila sa pjesmom “Molitva”.

Saša Mikrović je rekao sljedeće: “Nije tajna da sam te godine bio sa Željkom. On nije osvojio Eurosong iz jednog razloga, jer je dozvolio da dođe sa Ruslanom u pratnji na naše završeno veče. To je razlog zašto smo izgubili 2 poena. Imali smo feštu u Istanbulu i zamolio sam Željka da ne dovodi nikog od Ukrajinaca, tu je napravio grešku. Da nije to učinio, pobijedili bismo”.

Preporučujemo