STROGI RODITELJI NISU ŽELELI OVAKAV ŽIVOT ĆERKI: Ovo Slobodan i Mira Veličković nikada nisu oprostili Ceci!(FOTO)

0

Na našim prostorima pjevači i pjevačice narodnjaka zarađuju astronomske sume novca i danas su vladajući sloj u muzičkoj industriji. Na samom vrhu svega ovoga se nalazi Svetlana Ražnatović poznatija svima kao Ceca koja ima pregršt hitova ali također zarađuje kroz sponzorisanje putem društvenih mreža, skandale i učešće u emisiji “Zvezde Granda”.

Ona potiče iz manjeg mjesta u Srbiji koje se zove Žitorađa i njeni roditelji su otac Slobodan i majka Mirjana koja je radila nekad kao učiteljica. Ceca ima sestru Lidiju i tvrdi da su ona i sestra imale odlično djetinjstvo ali su također bile jako strogo odgajane od strane roditelja. Roditelji joj se bave poljoprivredom jer su iz manjeg mjesta i Mira je još aktivna u tome, tako da su Ceca i Lidija od malih nogu učile kako da budu odgovorne žene i domaćice, ali je također roditeljima bilo važno da završe fakultet i rade teško na svojim uspjesima.

Iako je Ceca bogata, njeni joj nikad nisu oprostili što nije završila studij psihologije kako joj je prvobitno bio plan. Ceca kaže da joj roditelji nisu davali da izađe napolje prije devet sati i da se morala uveliko vratiti kući ranije nego ostali i da je to naučilo i nju da bude strog roditelj.

Sama je morala vaspitati sina Veljka i kćerku Anastasiju nakon što je njen bivši suprug i kriminalac Željko Ražnatović Arkan ubijen i kaže i sama da je koristila dosta istih principa kao i njeni roditelji, s tim da je istovremeno morala graditi karijeru koja je tad bila na vrhuncu.

 

Preporučujemo