STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Poznata srpska voditeljka TEŠKO STRADALA; traktorom izvlačili SMRSKANI automobil…(FOTO)

0

I ovog utorka nemamo lepe vesti koje nam dolaze iz regije, a u ovom slučaju se radi o Srbiji. Vožnja u ovim danima je itekako kritična stvar, a imamo 2 faktora koji itekako utiču da imamo povećani procenat saobraćajnih nesreća u poslednjih par dana. Prvi od njih je svakak opopuštanje mera, a samim time i produžena radna vremena objekata i onda dolazimo do toga da se pod dejstvom alkohola seda za volan. 

Ni kazne koje su jako visoke, jednostavno ne dolaze do neodgovornih vozača koji iz dana u dan ponavljaju svoju grešku, i imamo stalno saobraćajne nesreće na žalost neke od njih i sa smrtnim ishodima. Drugi faktor su i nesnosne vrućine koje imamo u poslednjim danima, a najbolje se moglo videti šta sunce radi, kada je na danu policije par pripadnika MUP-a koji su bili u svečanom šalonu padali u nesvest od visokih temperatura koje vladaju u Srbiji u poslednjim danima. 

E, sada možete samo da zamislite kako je vozačima koji voze starije marke automobila, i koji nemaju klimu a putuju na duže relacije? Jako brzo popušta koncentracija i dobijamo saobraćajnu nesreću. Tako je Maja Volk, pznata srpska voditeljka i spisateljica na svom Instagram nalogu podelila jako emotivnu i u isto vreme jako potresnu fotku, svoje i više nego teške saobraćajne nesreće. 

Naime, dok je ručala u njeno dvorište je uleteo auto, koji se zabio toliko jako u ogradu da su ga morali izvlačiti sa traktorom. Na sreću vozač je prošao bez težih ozleda, a Maja je izašla i slikala sve ovo…

Preporučujemo