STRAVIČAN PRIZOR! Hitna evakuacija! Seno zapalilo 30 kuća, 9 je povređeno! Ljudi se za glave hvataju, OVO JE UŽAS! (VIDEO)

0

I danas nastavljamo sa jako lošim vestima, koje nam dolaze sa svih strana sveta. Crna hronika, silovanja, ubistva, maloletnička delikvencija stigla je i na naše prostore, a verujemo ako ste čitali bilo koji medij u vikendu iza nas, mogli ste videti stravičan slučaj si lovanja u Bogatiću, gde je muškarac od 28 obeščastio devojčicu od 13 godina. 

Priveden je jako brzo, a naknadnim ispitivanjem u policiji, on je priznao stravičnu ispovest, te je rekao da je to uradio namerno da se osveti bivšem šefu čija je ona zapravo ćerka. Odmah nakon toga, 2 večeri zaredom, opet veliki požari u fabrici minucije i naoružanja u Čačku, na sreću i ovaj puta nismo imali povređene osobe. 

Najgore je bilo preksinoć, kada su neki delovi municije i samih gelera, dospevali do samog centra grada, a radnici su odmah bili izmešteni na sigurno, a vatrogasci su se sa vatrenom stihijom borili sve do 6 sati u nedelju ujutro. Međutim, mi se danas ne bavimo Srbijom, nego idemo do Poljske, gde se u manjem mestu koje se zove Nova Bila, 70 kilometara južno od Varšave desio jako veliki požar. 

Ovaj jako veliki požar je uništio preko 30 stambenih objekata, a na žalost povređeno je 9 osoba. Sve je krenulo kada se zapalilo seno u par kuća, koje su bile jako blizu jednog stambenog objekta. Matjas Moravčik, poljski premijer se oglasio povodom cele tragedije, i obećao pomoć države za sve one koji su imali materijalnu štetu u ovom haosu koji je nastradao. 

 

Preporučujemo