STRAVA I UŽAS U SRBIJI: Izmasakrirao je zbog BIZARNOG RAZLOGA- 29 uboda SAMO U VRAT! Kad čujete koliku kaznu je dobio, život će vam se smučiti (FOTO)

0

Nakon više od godinu dana otkako je počinio stravično ubistvo Dušan p. iz Koceljeva koji ima 39 godina je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina. on je 13. oktobra 2019. godine nožem usmrtio svoju djevojku Violetu J. koja je imala samo 19 godina. Zločin se dogodio u njenoj kući u selu Batalage, a sud je ovaj postupak okarakterisao kao zločin na svirep i podmukao način

Djebvojka je život izgubila samo jer je taj dan odlučila da prekine svoju vezu sa Dušanom. Raskid se desio mjesec dana prije ubistva, a na jutro ubistva Dušan je Violetu sačekao ispred njene kuće, dok se vraćala sa svoga posla iz treće smjene. Zajedno su krenuli u njenu sobu koja je bila na spratu kuće. Nije došlo do pomirenja, pa je Dušan izvukao nož koji je ponio sa sobom i tada je napao Violetu i kako je istraga utvrdila, zadao joj 29 uboda oko vrata, na gali i na leđima.

Istraga je utvrdila da se nesretna djevojka pokušala boriti sa svojim napadačem, pa je uslijed borbe zadobila mnoge povrede po rukama. Njeni vrisci su uzbunili njene roditelje,  maćehu Ljijanu i oca Dragišu. Uspjeli su da prekinu napad, ali je do tada Violeta bila sva u ranama i jedva je davala znakove života. Na putu do bolnice, nažalost, Violeta je preminula, te je u Domu zdravlja proglašena njena smrt. U automobilu sa roditeljima i nesretnom djevojkom se vozio i Dušan. P. koji je svo vrijeme držao nož u ruci, a po dolasku u Dom zdravlja samo je izašao iz auta i zaputio se svojoj kući. Nakon toga ga je uhapsila policija.

 

Preporučujemo