Stranac opisao Beograd na jedan NAJGORI način: Nigde nisam OVO doživeo, usledili su brutalni odgovori..(FOTO)

0

Mi vam danas malo pišemo o sve većem i popularnijem trendu koji vlada na You Tube-u, a to su moderni turistički putnici, koji snimaju svoje vlogove širom sveta. Posećuju razne zemlje, sudaraju se sa raznim kulturama, i onda reaguju na njih, a najiteresantnije je svakako to, kada probaju neku hranu koju nisu nikada do tada probali, niti se susreli ssa njom. 

Jedno od omiljenijih destinacija u poslednjih par meseci za strane turiste je svakako Srbija, tako da ako uđete na You Tube i ukucate “Food in Serbia”, izaći će vam jako puno video klipova oduševljenih britanaca, finaca, špaanaca ili amerikanaca koji u slasst jedu sudžukice, ćevape i ostale delicije koje nisu videli za života, a svi su generalno oduševljeni sa burekom. 

Mi vam danas donosimo priču jednog Indijca koji je inače državljanin Singapura, i koji je bio u Srbiji, i za jako kratko vreme je shvatio da je na ovim prostorima itekako zastupljen rasizam, a svoju priču podelio je i na popularnom reditu. Poćalio se da je u glavnom gradu Srbije koga god da je pitao za neko mesto ili turističku atraakciju dobijao nekulturna odmahivanja rukom, kao i odgovore da ne znaju engleski jezik.

Nije mu bilo jasno da u 2021 godini u jednom milionskom gradu niko ne zna Engleski jezik. Također je primetio da nije video niti jednu osobu sa tamnijim tenom. Odmah je također rekao, da je bilo tek par ljubaznih ljudi, a na sve to mu se javilo par srpskih korissnika redita koji su rekli da nema svako želju da priča sa strancem na ulici u današnje vreme. 

Preporučujemo