STRAH SE UVUKAO U KOSTI GRAĐANA: U Novoj Varoši HARAJU opasne zveri… Viđaju ih u sred bela dana, STRAH ZA DECU!

0

Za danas jedna jako zaanimljiva tema, a koja je i više nego retka, bar što se tiče balkanskih prostora. Ovakve priče su puno uobičajenije zza prostore Južne Amrike i manjih mesta, gde se ovakve stvari dešavaju svakodnevno, jer su džungle jak oblizu manjih ruralnih mesta, tako da nije nikakvo čudo da vam u kuću uđe zmija ili aligator. 

Sada jedna vest iz Nove Varoši, gde su se građani pobunili i požalili da je grad bukvalno preplavljen jazzavcima, koji su inače bezopasni, aali nije svakako ugodno da se vide u dvorištu od vrtića na primer. “Jako se plašimo da ne napadnu neko dete. Nezvani gosti su najverovatnije iz zlatarskih vrleti i budžaka u potrazi za hranom se doselili u krug zatvorene fabrike Sloga, odakle patroliraju centrom grada, jer se veruje da su gladni i da traže hranu”- kažu stanovnici Nove Varoši.

O jako retkim posetiocima ove planinske varošice, obavešteno je lokalno Lovačko udruženje, čiji je zadatak da brine o divljačima, ali i policija, koja za sada ne može ništa uraditi po tom pitanju. Međutim, nije nimalo svejedno kadca vidite jazavca od 15 do 20 kilograma težine, koji vas mogu povrediti sa kandžama, a žene iz ovog grada se posebno brinu za svoju decu. 

Novovarošani se nadaju, brzoj reakciji čelnika lovačkog udruženja, i apeluju na njih da uklone divljač sa gradskih ulica, jer su za to plaćeni, i nema potrebe za bilo kakvim odlaganjem, kako bi ponovo deca mogla bezbrižno da se igraju.

Preporučujemo