Stomak joj je bio toliko velik da su doktori pomislili da nosi blizance, ali tišina je zavladala kada je OVO rodila! – Nisu se ovome nadali.. (FOTO)

0

Amber Kamberland (21), iz Estona je prošle godine ostala u drugom stanju. S vremenom je stomak počeo nekontrolisano rasti, tada su ljekari pomislili da nosi blizance, međutim..

Iako je ultrazvuk pokazivao samo jednu bebu, navodno, ispostavilo se da zapravo ne nosi blizance. Kada je Emilija 16. aprila došla na svijet, proglašena je drugom najtežom bebom u Velikoj Britaniji, sa svojih gotovo šest kilograma.

Pošto je termin za porođaj bio dve nedelje pre nego što je Emilija rođena, lekari su morali Amber da priključe na indukciju, a zatim je porode hitnim carskim rezom, piše “Dejli mejl”.

– Pre trudnoće nosila sam garderobu M veličine, a na kraju XL. Lekari su tokom trudnoće mislili da nosim blizance, jer sam imala toliko velik stomak iako je ultrazvuk pokazivao samo jednu bebu. Toliko puta smo to čuli da smo i sami počeli da verujemo da se u stomaku krije još jedna beba. Postalo nam je zabavno da slušamo komentare o veličini mog stomaka kada idemo u market – ispričala je Amber.

Objasnila je i kako je to izgledao porođaj bebe od čak 5 kilograma i 900 grama:

više o ovome pročitajte ovdje!

Preporučujemo