Savjeti Zdravlje

Stomak će vam brzo nestati i ostati će samo pločice: Ovo je napitak za kojim je poludio cijeli svijet: I najdeblji su smršali (RECEPT)

Trenutno se mnogi bore sa viškom kila, ali čovjek sa imenom Piter Karvel je prije nekoliko dana na svom Youtube kanalu objavio video klip, u kojem se radi o jednom receptu koji je jako dobar za mršavljenje, i prve rezultate možete postići u malom vremenskom roku.

Za kratko vrijeme ovaj video je postao jako popularan na Youtub-u i ima preko milion pregleda i mnoštvo pozitivnih komentara.
On govori kako je ovaj recept dobio od jednog poznatog naučnika iz Velike Britanije. Ovaj recept je jako dobar, jer se dosta ljudi koji su ga koristili osjećaju sjajno i prezadovoljni su svojim rezultatima.

Ukoliko niste ljubitelj povrća, i ako ga ne jedete redovno i za to postoji rješenje. Uz pomoć ovog recepta možete unositi potrebne hranjive materije koje se nalaze u povrću i to tako pto ćete napraviti napitak od njega. Uz pomoć ovog napitka ćete se riješiti masnih naslaga koje se nalaze u predjelima vašeg stomaka, a pored toga još jedna pozitivna strana jeste, što će se caše tijelo očistiti od raznih toskina.
Ovo su namirnice potrebne da bi napravili ovaj napitak:
– jedna cvekla,
– dvije ili tri mrkve,
– četiri ili pet štapova celera,
– jedan krastavac,
– jedna jabuka,
– jedna šaka svježeg špinata,
– dvije rotkvice,
– jedan limun,
– i jedan korijen svježeg đumbira veličine od jednog centimetra.

Nakon što ga napravite, potrebno je da ovaj napitak pijete ujutro, i na kraju treba da dobijete oko pola litra napitka. Za njega se može reći da je hranjiv i da sigurno može zamjeniti doručak.

Oglasi – Advertisement