Recep Tayyip Erdogan, turski političar i predsjednik, ovih dana odlučio je da posjetu Balkan. Svi se trude da ovog dvanaestog predsjednika Turske ugoste na što bolji način. Na ovaj put krenuo je sa prvom damom, odnosno sa svojom suprugom, Eminom Erdogan.

Kada su bili u Srbiji, predsjednik Aleksandar Vučić se potrudio zaista da svoje goste ugosti na što bolji način, a skoro svi mediji su uspjeli to da isprate. Međutim, svima je za oko zapala jedna stvar. Naime, supruga predsjednika Srbije,Tamara Vučić, mnoge je oduševila odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavila za ovu priliku. Kada je došla da se upozna sa turskim predsjednikom i njegovom suprugom, sve iči su bile samo na njoj.

Njen stil inače poznat je po eleganciji, glamuru i sofisticiranosti, te često izazove mnoge komentare, uglavnom pozitivne, na račun svog izgleda i odjeće. Gotovo na svakom događaju, Tamara Vučić bude najprimjećenija osoba u prostoriji i svi analiziraju detaljno njene kombinacije koje obuče za određenu priliku. Kada se našla sa Emiom Erdogan, njih dvije su prisustvovale promociji knjige ” Turska kuhinja sa vekovnim receptima”, a ovom prilikom Tamara se odlučila za vatreno crvenu haljinu koja je imala puf rukave i kragnu koja je zaista interesantna.

U struku je imala široki pojas u istoj boji što je Tamaru učinilo još ljepšom i gracioznijom. Na nogama je imala saloke u rozoj nijansi, šminku koja je diskretna i lijepo uređenu frizuru. Emina je izgledala tradicionalno, ali je dodala efektne detalje koji su odradili svoj posao. Prve dame su svi pozitivno komentarisali, a mi Vam ostavljamo fotografiju da vidite kako su izgledale.

Preporučujemo