STIGLO HITNO PISMO ZA VODITELJKU PINKA: Marija odbila ponudu KOJA SE NE ODBIJA – REGION U NEVJERICI! (VIDEO)

0

Voditeljka Marija Egelja, praznike provodi radno i građane Srbije o vremenu obavestiće čak i danas na Praznik rada. A za Republika.rs otkrila je sve o svojim planovima, emotivnom statusu, ali i o pismu koje je nedavno stiglo za nju i to na adresu Televizije “Pink”.

Lepa voditeljka vremenske prognoze, najpre se osvrnula na saradnju sa Žikom Nikolićem sa kojim je do skoro snimala “Žikinu Šarenicu” koju je prekinula pandemija korona virusa.

– Žikina Šarenica je jedan projekat čiji sam ja bila deo još pre sedam, osam godina jer sam 15 godina igrala folklor, i dok je Žika radio na Javnom servisu svi KUD-ovi su nastupali. I ja kažem Žiki: “Pa Žile, mi smo se upoznali i pre ove saradnje. A Žika kaže:”Jeste, jeste Maro, sećam te se”. I to je bilo smešno, jer gde me se seća od hiljadu folkloraša koliko je, sigurno, prošlo kroz njegov studio. Da, dve godine smo radili na projektu “Žikine Šarenice” i zaista sam uživala radeći. Žika je jedan sjajan kolega. Ima tu jednu mladalačku energiju i taj duh, tako da smo se super uklopili. Ja kažem, naša energija i njegovo iskustvo bila je dobra kombinacija što su pokazivali i rejtinzi.

više o ovome pročitajte ovdje!

Preporučujemo