Stigli su mi rezultati, imam knedlu u grlu: Goca Tržan obavestila javnost o poslednjoj vantelesnoj oplodnji! (FOTO)

0

Poznata pjevačica Goca Tržan je u posljednje vrijeme u fokusu pažnje javnosti i medija zbog pokušaja da zatrudni vantjelesnom oplodnjom sa svojim suprugom Raašom. Njoj je ovo drugi brak i iz prvog sa Ivanom koji je postao poznat kao učesnik rijalitija u kojem je Miljani Kulić napravio dijete,  pjevačica ima kćerkicu Lanu ali joj je velika želja i da Raši podari dijete.

Ona je do sada pet puta pokušavala zahvat vantjelesne oplodnje i zadnji put je to urađeno u Pragu a sada je dobila i rezultate koji su na žalost opet negativni. O svemu ovome je Goca govorila u emisiji Premijera i samo je rekla da ne želi da ulazi u detalje ali da ni ovaj put nije uspjelo i da nije u drugom stanju.

Ova njihova borba traje već jako dugo i ona svaki put kada govori o tome ima knedlu u grlu i svaki put kada odlazi na ovaj proces ona se mora podvrći i teškoj hormonksoj terapiji koja je čini slabom i puno je iscrpljuje. Tržanova je rekla da kada se kaže da se neko bori za potomstvo to zvuči plemenito a u stvari se radi o velikoj muci i pritisku.

Dok prima terapiju sa hormonima što traje oko mjesec dana ona ima osjećaj kao da je luda i loše je volje a ima i fizičke nuspojave kao šti su nadutost jer joj tijelo zadržava vodu. I kako kaže najgore joj je od svega što nakon muke kroz koju prođe slijedi i neizbježno pitanje koje joj svi postavljaju a to je da li je vantjelesna oplodnja uspjela i već joj je preko glave što mora da odgovara na ova pitanja koja zadiru u njenu intimu.

Preporučujemo