Novo

Stigle TUŽNE vijesti o Kraljici Elizabeti: SVI U SUZAMA, OVO NIKO NIJE NI U SNU MOGAO DA OČEKUJE, NEMA POMOĆI !

Svi dobro znamo koliko kraljica Elizabeta znači čitavom svijetu, a posebno Engleskoj.

Sigurni smo da na svijetu nema nikoga ko nije čuo za nju, ženu koja je na čelu Engleske više od 60 godina, a danas ima, vjerovali ili ne, čak 94 godine. Ako je to puno za vas, što je s njenim 99-godišnjim mužem koji se također odlično drži spram svojih godina.

Koliko ste puta do sada čuli da je preminula ili da je teško bolesna? Sigurno puno puta, a ta vijest uopće ne bi bila neočekivana. Ali, kad je pogledate, ne bi se reklo da ima ni 70 godina. Sigurni smo da je do sada sigurno nekoliko puta promijenila komplet krvi, a kruže priče da je nekoliko puta do sada promijenila najvažnije organe.

Premda ovo zvuči pomalo morbidno da neko promijeni srce, pluća ili bubrege, ali bogati to jednostavno rade kako bi produžili životni vijek. Ali, prije nekoliko dana izravno su s kraljevskih dvora došle informacije da je kraljica Elizabeta jako bolesna i da ima vrlo velike probleme s krvnim pritiskom. Dnevno pije čak šaku tableta, a mnogi predviđaju da neće dočekati kraj mjeseca.

To se vrlo strogo čuva iz jednostavnog razloga što engleska javnost jako cijeni dvorac i kraljevstvo, a šta god bilo, to je opet njihova omiljena osoba. Prisjetimo se da ju je prije nekoliko dana posjetio i njezin unuk Harry, kojem je naslov opozvan jer je odlučio otići u Sjedinjene Države sa suprugom Meghan. Šta mislite o kraljici Elizabeti?

Oglasi – Advertisement