Stigle tužne vesti! VESNA RADUSINOVIĆ SKRHANA BOLOM, IZNENADNA SMRT: “Zbogom mili moj”! Porodica zavejena u crno – Tuga do neba…

0

Milomir Marić je jedan od njapoznatijih voditelja, ali malo se piše o njegovoj supruzi Vesni Radusiović. Ona je nažalost nedavno preživila veliku žalost kada joj je preminula majka, ali se sada ponovo susrela sa neopisivim bolom zbog smrti još jedne voljene osobe. Naime, njen dobar prijatelj i čuveni fotograf Čeda Komljenović, koji je poznatiji pod umjetničkim nadimkom Monty Shadow, je preminuo u svojoj 83. godini u Milanu, a njoj je ta smrt jako teško pala.

Kada je Monty u pitanju, on se pokazao kao sjajan modni fotograf, a pored toga je bio i velikodušan čovjek koji je uvijek bio spreman da pomogne, a Radusinvićeva ga je smatrala prijateljem za cijeli svoj život. Od jednog među najboljim u svom poslu ona se oprostila sa emotivnom porukom na društvenoj mreži Intagram. “Zbogom mili moj Monty. Ovdje riječi prestaju i nesaju”, napisala je ona, ispod zajedničke slike na kojoj se nalazi zajedno sa preminulim fotografom.

Preporučujemo