STIGLA ĆERKA: Porodila se Hana Huljić, Petar Grašo puca od sreće, a OVO IME su dali naslednici!

0

Kako javljaju hrvatski mediji porodila se Hana Huljić supruga Petra Graše i na svijet je donijela zdravu djevojčicu. Oko njihovog braka se puno pisalo u posljednjih nekoliko mjeseci jer je veza između popularnog pjevača i puo mlađe Hane z amoge bila veliki šok posebno zbog toga što je on preko 20 godina bio u ljubavi sa Danijelom Martinović i niko nije mogao ni da pomisli da će je ostaviti posebno ne zbog kćerke njihovog zajedničkog prijatelja.

Da podsjetimo u javnosti je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je Grašo zaljubljen u Hanu, kćerku Tončija Huljića poznatog muzičara sa kojim su Danijela i on bili jako bliski a Hanu su znali od malih nogu. Ona se kada je imala tri godine pojavila i u spotu grupe Magazin kada je Danijela pjevala u njoj i mnogi su smatrali da je ovo velika izdaja.

Danijela se nije oglašavala o cijeloj situaciji i ostala je dostojanstvena do kraja a mediji sretnom paru nisu davali mira i pratili su ih u stopu. Ubrzo su oni obavijestili javnost da očekuju prinovu pe je organizovano i vjenčanje u martu mjesecu a sada je stigla vijest da se Hana porodila u Splitu.

Medsji su već pisali da je par izbarao ime za svoju nasljednicu i da će se ona zvati Alba što je opet pokreulo masu komentara jer je prije nekoliko godina Daniejla pomenula da bi voljela svojoj kćerki ako je ikada bude imala dati upravo ime Alba i po mnogima nije bilo uopšte u redu što je Grašo upravo to ime odlučio dati kćerki koju je dobio sa drugom ženom.