STEGAO ME JAKO OTPOZADI! PJEVAČICA do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO- Ovo neće na dobro (FOTO)

0

Veliku prašinu u javnosti i na estradi je podigla izjava pjevačice Saške Karan, kada je optužila svoga kolegu, pjevača eru Ojdanića da ju je napastovao u njenoj mladosti i prema njenim riječima da ju je on veoma često neprimjerno dodirivao te da ju je umalo i silovao kada je bila veoma mlada. Pjevačica je novinarima to opisala na ovaj način: ”On se bio napio i tako me je bio stegao otpozadi i htio je da me poljubi i onda sam se ja, uz pomoć neke božje snage otrgla od njega i zalijepila sam mu šamarčinu iz sve snage”

Saška Karan je još i rekla da saad svaki puta kada vidi Eru da mu udari jedan šamar i daon zna zbog čega je to, te da uvijek ima neki loš osjećaj kada ga vidi i da se ne osjeća niti malo prijatno u njegovom društvu. Nije trebalo dugo da se na sve ovo oglasi i sam era Ojdanić, a na ove Saškine riječi on je novinarima rekao ove stvari:

” Sram nek je bude njenog divnog muža i njene dobre kćerke. Ta žena laže, ona nema obraza, njen obraz je đon, đon, đon! Ona se nakačila na mene, u jednom rijalitiju je pričala kako sam ja gej i kako sam nekom momku kupio stan u Zemunu. Čista laž, čista prevara, samo da skrene pažnju na sebe” – opleo je Era. Cijela ova priča je pokrenula pravi mali rat na našoj estradi, i sada neki pjevači i pjevačice već zauzimaju strane u ovome slučaju, a kako će se sve završiti tek nam ostaje da vidimo, alii da nismo ni blizu kraja, to je sigurno

 

Preporučujemo