Starica živi sama u jednom selu, niko je nije posetio 20 godina: Jedne noći čula HRKANJE, kad je njega ugledala SLEDILA SE ŽIVA! (FOTO)

0

Mnogi od nas se boje jedne stvari, a to je da ćemo umrijeti usamljeni. To zvuči jezivo kad samo pomislite, i mnogo je ljudi koji su tako završili u starim godinama. Odgoje svoje potomke i onda ti potomci više nemaju vremena za svoje roditelje i oni po cijeli dan budu u samoći.

Samoća nekim ljudima zaista prija, ali u ogromnim količinama nije dobra ni za koga. Neki naučnici smatraju da je to štetno skoro kao pušenje cigareta, a tako danas nažalost mnogi penzioneri žive jer ih djeca i unučad ne žele posjetiti ili još gore, nemaju djece i unučadi ili su ostali bez njih. Danas vam donosimo srceparajuću priču jedne bake iz sela Berići koja živi u potpunosti sama i nije vidjela ljudsko biće skoro 20 godina. Kad joj je novinarska ekipa došla u posjetu, mnogo im se obradovala i bila je jako vesela i nasmijana što ima malo društva.

Ona se mora sama o sebi brinuti i dobro joj ide, ali pitanje je koliko dugo će još moći tako jer je poprilično u godinama. Novinari su je pitali zašto ima čelične rešetke na prozoru, a ona je onda ispričala jednu priču o jezivom susretu od prije par godina koji je naveo da to uradi.

Naime, jedne noći je probudilo glasno hrkanje ispred kuće. Prvo je pomislila da je neki čovjek zalutao dok nije vidjela ogromnog medvjeda kako joj spava pod prozorom jer u tom području gdje živi ima medvjeda svuda. Postavila je to kao zaštitu i otad se osjeća sigurnije.