STARI SE NIJE NI OHLADIO, NOVI JE VEĆ PIKIRAN: Ovaj zgodni sportista je zapao za oko Anastasije Ražnatović, da li je on RAZLOG PREKIDA?!

0

Prije nekoliko dana je cijelu regiju obišla vijest kako je Anastasija Ražnatović kćerka poznate folk pjevačice Cece a koja je i sama krenula majčinim stopama i uplovila u muzičke vode prekinula svoju petogodišnju vezu sa mladim i bogatim biznismenom iz Novog Sada Đorđom Kuljićem.

To je za javnost bio šok jer su njih dvoje nedavno kupili zajedničku nekretninu u blizini Kalemegdana i uselili se u nju ali samo nekoliko mjeseci poslije su donijeli odluku da se raziđu. Anastasija je gostovala u Amidži šou emisji i odgovarala na pitanja voditelja te igrala i igre koje su obavezan dio ove emisije.

U igri ili-ili ona je odgovarala na pitanja koji su joj muškarci na javnoj sceni u Srbiji simpatični i na pitanja da izabere između glumca Milopa Bikovića i košarkaša Atlanta Hoksa Bogdana Bogdanovića ona je na iznenađenje svih izabrala Bogdana. Rekla je kako se njih dvoje poznaju i kako je po njenom mišljenju Bogdan sjajan dečko te da se nikada ne zna šta  bi tu moglo da se desi.

Ipak priznala je da trenutno nije zaljubljena i nije u vezi te da se potpuno posvetila profesionalnim obavezama koje ima. Otkrila je i da prvi nastup ima zakazan 12. marta i to u gradu ljubavi Parizu koji je i njoj samoj omiljeni svjetski grad. Ima svojih osam pjesama koje može da izvodi na nastupima i jako je zadovoljna zbog toga. O svojoj vezi koju je upravo okončala Anastasija je rekla da su Đorđe i ona sjeli i porazgovarali i razišli se kao prijatelji jer nisu imali istu viziju budućnosti.

 

Preporučujemo