Šta se ovo dešava? LETOVANJE IZ PAKLA! Srbi umesto na odmoru ZAVRŠILI U BOLNICI… Evo i razloga, zavladala VELIKA PANIKA!

0

Kako polako odmiču dani, temperatura u termometru je sve visočija, a u poslednjih par dana imali smo jako visoke temperaature, a u nekim delovima regije ona je išla i do 40 stepeni celzijusa. Odmah smo počeli razmišljati da se nađe kakva destinacija za odlazak na odmor, međutim, neki nemaju sredstava, dok će oni drugi ipak spas potražiti u moru. 

Načina za rashlađivanje imamo jako puno, od kućnog bazena, do odlaska na jezzero ili neki bazzen, ako ne onda u rođenoj bašti ispod tuš kabine. Znamo vrlo dobro da se cela prošla sezona uništila sa korona virusom, tako da imamo jak oveliki broj ljudi koji uopšte nije video morsske destinacije. Ove godine, sa druge strane situacija je puno bolja p otom pitanju. 

Naime, korona virus je malo popustio, tako da su sada mere ulaska u većinu zemalja u okruženju koje imaju more,m itekako popustile, pa se već sada može planirati odlazak na godišnji odmor. Vež prve ture turista iz Srbije otišlo je za Grču, lai se njih jaako puno javilo da su se tamo razboleli, neki su dobili temperaturu, neki kijavicu, dok su se neki samo prehlaadili. 

Kako objektiv.rs javlja, turističke agencije iz Srbije nude sve i svaštaa u Grčkoj, pa tako za solidno plaćen aranžmaan dobijete jako loš smeštaj gde klima uređaj nije čišćen godinama, i to je jedan od glavnih razloga kijavice i same prehlade. Dobro obratite pažnju gde idete, i sa kojom agencijom. 

Preporučujemo