Šta ovaj čovek neće uraditi za pare?! ĐANI PIO IZ TUĐE ZNOJAVE CIPELE I ZGRNUO OGROMAN BAKŠIŠ! Folker prevazišao samog sebe, EVRI leteli oko njega! Život da ti se zgadi… (VIDEO)

0

Radiša Trajković Đani je u poslednjih godinu dana izazvao najviše besa kod obične publike, jer je konstantno kukao da ne zna kako će preživeti vreme bez nastupa. On i supruga Slađa, kao i njihovo troje dece su navikli da troše, a onda je priliv novca naglo zaustavljen. 

Sve su razbesneli kada su rekli da nemaju 20.000 evra zza rate kredita zza 3 stana koja su kupili na Beogrradu na vodi svojim sinovima, kao i unuku, a onda su ljudi osuli paljbu po njemu. Najjači predlog je bio da prodaju jedan stan i da reše celi kredit, i više nikako neće biti problema. Žani je opet rizikovao i pravio koncerte po ilegali, a jednom je u Lukavc u Bosni i uhvaćen, tako da mu je i taj koncert propao. 

U poslednje vreme je imao i malih problema sa Slađom, olpasno se pisalo da se razvodi, međutim, on je pred novinarima izjavio da nema šanse za nečim takvim, jer sada kada su dobili unuka, nema šanse da upropaste najbolje dane po njih. Međutim, sada su krenuli i nastupi, a Đani je svakako najtraženija roba, a njegovi nastupi su uglavnom ispraćeni haosom i totalnim ludilom od strane publike. 

Sada je izašao video, sa jednog privatnog nasstupa od subote, a tu je Đani prevazzišao samog sebe, jer je seo sa jednim mladižem koji je skinuo cipelu, nasuo pivo unutra i terao Đanija da pije?! U krilu je imao brdo eura a još kamaru u ruci, dok mu je i po čelu bilo zalepljeno nekoliko novčanica. Pogledajte i sami..

Preporučujemo