Jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji je Lazar Ristovski koji je ostvario uloge u jako velikom broju filmova i serija i koji je i danas aktivan. U posljednje vrijeme mediji su puno izvještavali o njegovom razvodu od supruge sa kojom je bio u braku 42 godine a povodom toga je Ristovski u jednom intervjuu rekao da nije bila po srijedi prevara niti neka treća osoba nego su odlučili da je njihov zajednički put završio.

On i njegova kolegica Danica Ristovski su proveli skoro pola vijeka zajedno i kako je on rekao nema sumnje da će se njihovi  putevi i dalje preplitati i susretati ali  sada u sasvim drugačijem odnosu. On se nakon  velike prašine koja se podigla u medijima i javnosti zbog ovakve njihove odluke povukao  pa je čak preestao i da objavljuje na društvenim mrežama na kojima je bio izuzetno aktivan.

Izgleda da je period adaptacije na samački život gotov i Lazar je spreman da se ponovo pojavljuje u javnosti što pokazuje i fotka koju je objavio na Instagramu a koja je mnoge šokirala i izazvala je gomilu komentara. Naime na slici je glumac samo u kupaćim gaćicama a uz nju je napisoao i objavu koja glasi Pozitiv i negativ.

Njegovi brojni pratioci i publika su se zapitali zašto mu je ovo uopšte bilo potrebno jer ipak ima 70 godina i ne baš zategnuto tijelo. On je po svoj prilici želio malo da se našali na svoj račun jer se na jednoj slici vidi on pri punom svijetlu dok se na drugoj samo nazire njegova silueta. Samo neki od komenatara su bili:”Skloni taj bojler i ne blamiraj se”, “Pozitiv i negativ? E, crni Lazare, nema pozitivnog više kod tebe” i “Želeo je da pokaže koliko je zgodan i duhovit, a nije ni jedno ni drugo”.

Preporučujemo