ŠTA JE OVO? BRZA KOLA, GAĆE OD ŠTRASA- TARA SIMOV POSTALA PJEVAČICA? SNIMILA I SVOJ PRVI SPOT, A NE VIDI SE OD OBLAKA DIMA… KADA VIDITE ŠTA DRŽI U RUCI, NEĆETE VJEROVATI!!

0

Vjerujemo da svi poznajete Taru Simov. Ona je u drugoj sezoni rijalitija započela vezu sa Matejom Matijevićem, sa kojim i dan danas nije naèisto kada su u pitanju emocije. Ona je u četvrtoj sezoni rijalitija započela vezu sa poznatim reperom Nenadom Aleksićem koji je poznatiji pod nadimkom Sha.

Krili su se u početku, iako su mnogi sumnjali da izmeðu njih nešto ima. Zbog velikog pritiska i želje da provode dosta vremena zajedno, priznali su u javnosti da su zajedno, nakon čega je reper odmah dobio papire za razvod braka, jer je tada bio u braku sa Ivanom Aleksić.

Nakon toga su njih dvoje dobijali razne negativne komentare, i rijetko ko da je bio na njihovoj strani i da ih je podržavao. Tara je u toku rijalitija doživjela i nervni slom te je po kuæi sve polupala, zbog čega je na kraju i izbačena. S obrizom da je ona bila napolju, a on unutra, svašta se o njima pisalo i pričalo.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

Preporučujemo