Svi mi smo barem jednom u životu poželjeli da imamo novca kao neka estradna ličnost pa da se možemo bahatiti kao što to i oni rade. Želja je mnogima od nas da imamo vile od tri sprata, služavke i najbolju hranu na svijetu, dok svi ostali na Balkanu gladuju svakodnevno.

Iako neki zaista ovako žive i samo se rasipaju na svakom ćošku tako što kupuju preskupe nekretnine i van granica Balkana, postoji poneka slavna ličnost koja je normalna i želi da živi u nekom prizemljenom domu koji nije pretjerano daleko od nečega što se može izgraditi s manje novca. Pjevač Miroslav Ilić je jedan od ljudi koji ima dom u koji je zaljubljen i o kojem je pjevao u pjesmama. To nije njegova kuća na Višnjičkoj Banji u Beogradu već kuća u Mrčajevcima gdje je on zasnovao svoju porodicu i u koju je uložio rad, trud, vrijeme i svoj novac.

Tu kuću možete vidjeti na slikama ispod. Izgleda i retro i moderno istovremeno i na dva sprata je, a posjeduje i još šupu te i ljetnu kuhinju, a imanje je ograđeno kamenom ogradom. Također je izgradio i furunu u kojoj se mogu peći prasići i janjetina, što često radi s porodicom.

Ovo dvorište mu je izgleda puno draže nego kuća bez dvorišta na Višnjičkoj Banji, a njegova supruga Gordana kao i djeca Marko i Marija sa svojom djecom vole često da provode svoje vrijeme u toj porodičnoj kući koja možda nema veliku tržišnu vrijednost radi lokacije, ali je njima neprocjenjiva. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo