ŠTA ĆEŠ TU BONA? Zmija se podvukla Bosancu pod haubu, on je odvezao do Minhena i tamo ISPREPADAO NEMCE…(FOTO)

0

Pred nama je jako zanimljiva priča koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovne, iz jednog manjeg mesta nadomak Tuzle, a koji se zove Živinice. Koliko puta ste se susreli sa zmijom otrovnicom, i da li vam je bilo svejeddno? To su u stvari životinje koje su i bezopasne, jedino prelaze u napad ako ih napadnete slučajno ili namerno. 

U letnjim mesecima, i to pogotovo u prirodi, to je i više nego realna stvar, jer se ljudi opuste u prirodi i onda jednostavno dođe do toga da je nagazite, ona to shvati kao napad i onda vas ugrize, što može biti i više nego opasna stvar za tu osobu. Zmijski otrov je i više nego opasan, paa se cela priča može iskomplikovati ako se ne reaguje na vreme i ne potraži pomoć od nadležne službe. 

Naime, neimenovani muškarac iz sela Kuljani u blizzini Živinica je iz rodnog sela do Minhena prešao preko 1.000 kilometara i 4 drđavne granice, a da nije bio niti svestan da ispod haube ima poskoka. Kada je stigao u Minhen, otvorio je haubu i jednostavno je pretrnuo od silnoga straha. Odmah je pozvao i policiju i policajce, jer jednostavno nije znao šta da radi. 

Njima je to bilo zanimljivo, jer nikada nisu videli tu vrstu zmije, a vatrogasci nisu znali kako da je izvuku, pa je pozvan toksikolog, koji je posuo beli prah po celom motoru, te je rekao da će zzmija da bude mrtva za 3 sata, što se na kraju i desilo. Pogledajte i sami ovu priču o poskoku. 

Preporučujemo