Vijesti

Srpski privatnik OPTUŽEN za ubistvo Jelene Marjanović, izašao iz zatvora: Sad se oglasio, EVO ko je ubica: Zna i detalje, NIKO NIJE ZNAO(FOTO)

I danas se bavimo najvećim zločinom u novijoj srpskoj istoriji. Misteriozno ubistvo pjevačice Jelene Marjanović i dalje je misterija, a ovih dana iz Valjevačkog zatvora je izašao poznati privatnik Dragoje Milinković iz Priboja. On je bio osumnjičen za njeno ubistvo, a jučer se odlučio oglasiti otvorenim pismom svim medijima. 

Kako navodi sve mu je u prošloj godini u novembru napakovala njegova bivša žena, koja samo želi doći do njegove imovine. Sada mu je nanijeta ogromna šteta, jer mu posao ide jako loše i svi ga u gradu izbjegavaju jer misle da je ubica, što zapravo i nije. On je naveo da je unajmio advokata i sada tuži svoju ženu za klevetu i duševnu bol. 

Kao glavnog krivca u cijeloj ovoj priči oko ubistva Jelene marjanović, navodi njenu svekrvu koja je glavni lik u cijelom procesu. Ona je i unajmila ubicu, koji je smaknuo njenu snahu koja joj nikako nije odgovarala. 

Oglasi – Advertisement