Srpski otac mi je rekao da ga smaknem, a ON ĆE SVE DA SREDI…Šokantna Lukasova ispovest…”Uvedi ga u stan, i rokni ga u glavu!”

0

Aca ukas je nedavno izdao autobiografsku knjigu, koja je odjeknula poput bombe u celoj regiji, a kako izlaze svakodnevno detalji iste u javnost, ljudi su sve više frapirani sa nekim njenim detaljima. Prvi koji se šokirao jeste pevač Darko Lazić, koji je tek sada saznao da ga je prva supruga Ana Sević varala sa Lukasom, koji je tada bio oćenjen čovek. 

Kako će sada njih dvojica funkcionisati kao kolege ostaje nam da vidimo. On je trenutno u Nemačkoj, a prema poslednjim informacijama razišao se sa verenicom Marinom, koja je otišla svojoj majci, a tikva jepukla kada je Darko rekao da se želi preseliti u Nemačku jer ćeli da pokrene novi biznis, što ona svakako nije podržala. 

Sada su izašli i neki podaci o njegovom odnosu sa Arkanom, a jedan od najzanimjivijih je taj kada je imao zakazan nastup kod Arkana, ali ga je u isto vreme jedan beogradski mangup zvao kod njega da peva. Lukas je otišao lagano kod Ražanatovića, a iduću noć mu je u kuću upao maskirani lik koji je pretio detetu i njegovoj supruzi. Odmah se požalio Arkanu na problem, a on mu je odgovorio da uzme pištolj, da mu puca u glavu i da njega zovne da pospremi “nered””.

Također ga je hteo da skine i sa droge, kada ga je pozvao u hotel “Gral”. Rekao mu je da mu je nos ogroman od šmrkanja, odmah je morao da mu napiše ime i prezime od dilera, ali Aca nije smeo to da uradi. Počeo je manje da konzumira droge…

Preporučujemo