Srpska ženska imena koja PRIVLAČE bogatstvo: Pravi su magnet za blagostanje i SREĆU, da li je i vaše među njima?

0

Postoje razna vjerovanja širom svijeta koje navode ljude da se ponašaju na određene načine. Pored astrologije, numerologije, feng shuia i ko zna kakvih još vjerovanja, postoji i jako popularno vjerovanje u bioenergiju. Danas se mnogi bogate na osnovu toga što sebe nazivaju stručnjacima za bioenergiju a evo šta nalažu kad su u pitanju imena.

Oni smatraju da su ljudska imena od izuzetne važnosti kada je u pitanju prosperitet i život osoba koje nose ta imena. Kažu da ime može biti najbolja stvar kod neke osobe i da roditelji jako dobro moraju da razmisle kada djetetu daju ime ne samo estetski nego i prema bioenergiji. Vjeruje se da ime može uticati na bogatstvo neke osobe kada ona odraste i srpski stručnjaci za bioenergiju su otkrili koja imena oni smatraju da mogu donijeti sreću i bogatstvo damama koje budu odrastale pod tim imenima koja će im roditelji vjerovatno dati u tom cilju.

Imena koja privlače bogatstvo su Viktorija, Marina i Ana. One su prave vođe i navodno privlače bogatstvo i blagostanje u svoj život, a vjeruje se da Marine imaju najbolji stil vođenja pa je to ime najpovoljnije ako želite da vaša djevojčica jednog dana postane vođa bilo u biznisu ili bilo čemu drugom.

Anastasija, Zlata i Sofija su imena koja privlače imućne muškarce. Sofija je najmudrije ime od ovih, Zlata je navodno magnet za bogataše i prosperitet dok Anastasije imaju tu sreću da privlače imućne ljude i da im je jednostavno suđeno da žive u blagostanju i samo uživaju u novcu.

 

 

Preporučujemo