Showbizz

Srpska pjevačica doživjela napad, zaražena je korona virusom? Nalazi se u lošem stanju, uskoro će biti testirana?

Zbog nastupa u inostranstvu nije tajna da poznata pjevačica Rada Manojlović skoro svaki vikend provodi u avionima i na aerodomima, a posljednij sedmica pjevačica strahuje za svoje zdravlje zbog famoznog korona virusa.

Dakle, Rad je nedavno na letu iz Njemačke doživjela napad panike zbog toga što je u avionu sjedila između nekoliko kineskih državljana.

– Rada je u nedelju sletila iz Njemačke za Beograd, a iz aviona je izašla skroz izbezumljena. Ona je zajedno sa svojim muzičarima sjedila između kineskih državljana, a tokom cijelog leta nije prestajala da paniči. Čak je i htjela da promjeni mjesta sjedenja, ali nije uspjela u tome – rekao je izvor koji se zatekao na licu mjesta te je dodao:

– Avion je bio u potpunosti popunjen, i morala je da sjedi sa Kinezima. U redu ispred nje i iza nje su bili kineski državljani, a ona je sve vrijeme stavljala duks preko usta u nadi da se zaštiti. Takođe, malo – malo pa je dezinfekcijskim sredstvom čistila ruke i žalila se muzičarima i menadžeru da se boji da se ne razboli – priča izvor i dodaje da se Rada već mjesec dana osjeća veoma loše i da ne može da se izliječi.

– Rada se skoro mjesec dana žali kako je konstantno malaksala i kako kašlje, ali nikako ne može da se oporavi. Svom menadžeru se požalila da je pila razne antibiotike i sirupe, ali da joj nisu pomogli i da sumnja da je dobila taj koronavirus. A situaciju koja joj se desila u avionu samo ju je navela da više sumnja i pomišlja da je možda dobila virus. Rekla mu je da će se vsigurno i testirati ukoliko se uskoro ne oporavi, ispričao je ovaj izvor.

 

Oglasi – Advertisement